Начало » Актуално » За първи път в България Фестивал „Необвързаните”

За първи път в България Фестивал „Необвързаните”

Фестивал на необвързаните ще е поредната атракция, която ще забавлява гостите на Велинград. Организаторите на фестивала имат амбициозната идея той да има дори международен характер. Фестивалът „Необвързаните” има за цел да събере хора, които са жадни за забавления, нови емоции и вълнуващи срещи, от България и света .

Фестивалът ще се проведе в дните от 07 юни до 16 юни 2013 г. в град Велинград, който е СПА-столица на Балканите. Градът разполага с добра база от хотели, SPA центрове и уникална природа, а за комфорта на участниците в събитието ще бъдат осигурени 3, 4 и 5 звездни хотели, предлагащи различни пакети и отстъпки.

За девет дни всички неангажирани мъже и жени ще могат заедно да изживеят незабравимо пътуване от запознанства със себеподобни по интереси и търсения, до участието им в създаването на лични истории с непредвидено добър край.

Програмата на Фестивала „Необвързаните” включва дни изпълнени с изненади – състезания, ролеви игри за сближаване на противоположните полове, тематични вечери, концерти с участието на популярни български звезди, известни личности от изкуството и шоубизнеса, разнородни събития. Тук ще гастролира дори самата Наталия Кобилкина, която ще преподава практични сексуални съвети в „Училище за любов”.

Целта на организаторите е да предизвикат експлозия от чувства и емоции, които ще събират необвързаните и търсещи ново предизвикателство.

Единствените условия за участие във Фестивала е желаещите да са пълнолетни и необвързани, да са регистрирани предварително на обявените за това места.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *