Начало » Актуално » Валери Еличов разкрива интимни тайни в „Любов и безлюбовие”

Валери Еличов разкрива интимни тайни в „Любов и безлюбовие”

[add_eventon cal_id=“1″ event_type=““]Популярният бургаски актьор Валери Еличов, събра приятели и почитатели в клуб „Библиотеката”, на премиерния за Пловдив спектакъл „Валери Еличов – 55” или „Любов и безлюбовие”.

Атрактивният пърформанс е създаден специално за представяне на новата му, поетична книга, озаглавена „55″.

Да премине през интимните тайни на миналото, настоящето и бъдещето, чрез стихове и песни, ще му помагат актьорите от бургаския театър „Адриана Будевска” Вида Ангелова, Росица Георгиева и братът на Валери-Олег Еличов.
Поетичният прочит на житейското битие на Валери Еличов е режисиран от Христо Симеонов.

Валери Еличов, който не само изживява множество чужди животи на сцената на театъра, изповядва вълненията си и в стих. Така се раждат трите му поетични книги: „Почти изповед“, „Целият този хаос“ и „ Петдесет и пет“.

В последната му книга откриваме и любов, и тъга, и житейска мъдрост, и нежност, и романтика, и усмивка, и самоирония, и надежда…

И тук обединяваща е искреността, която превръща всеки читател в съавтор. „Душата ми – отворена врата в пустинята на чувствата! Не чукай, а просто влез…“

Редакторът на „55″ Недялко Йорданов определя Валери като щастливо изключение – хем талантлив актьор, хем талантлив поет.

Ако искате да са насладите на откровенията на Валери Еличов, не пропускайте спектакъла„Любов и безлюбовие”, чиято пловдивска премиера ще се състои на 11 април, петък, от 19.30 часа в клуб „Библиотеката”

А поетичната изненада на вечерта ще бъде книга, написана от актьора, която ще  получи на входа всеки посетител, вместо билет за представлението.

Можете да направите своите резервации тел: 088 893 8075

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *