Начало » Бизнес » Ути Бъчваров ще приготвя кебап от дивеч в Панаира

Ути Бъчваров ще приготвя кебап от дивеч в Панаира

Навръх Първа пролет, Ути Бъчваров ще приготвя кебап от дивеч на 22 март, а кулинарното шоу ще бъде част от изложението „Природа, Лов, Риболов 2014“  .

Посетителите на ловния панаир могат да се забавляват с различните атракции – демонстрации с ловни соколи, стрелби с лък, арбалет и модерно въздушно оръжие, eкспозиция на облекла и оръжия от времето на хан Аспарух,  филми и лекции за животните, както и изложба на 130-годишната история  на организираното ловно движение у нас.

снимки: Дечо Йотовски
снимки: Дечо Йотовски

Алтернативният туризъм – културен, поклоннически, приключенски, спелеоложки и екотуризъм, както и ловните излети и фотолова, са направления, които набират все по-голяма популярност у нас. Държавните предприятия, ловните и горски стопанства запознават посетителите с предимствата на ловния туризъм в България, а регионалните дирекции по горите и националните паркове представят българската природа.

В панаирното градче можете да посетите и специализираната изложба „Цветна пролет“ (19-23 март), Eвропейски панаир на  предприятия и кооперации от социалната икономика, презентиращ  облекло, обувки, трикотаж, изделия за дома (20-23 март), Италиански фестивал на красотата и прическата (21-23 март), Международна  киноложка изложба и Национална изложба за Купата на дружество „Любители на кучето“-Пловдив ( 22-23 март).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *