Начало » Актуално » С луд купон посрещна 30-тия си рожден ден най-младият галерист под тепетата

С луд купон посрещна 30-тия си рожден ден най-младият галерист под тепетата

С луд купон посрещна  30-тия си рожден ден най-младият галерист под тепетата Христо Николов.

Собственикът на галерия „Pironessa”спретна за приятелите си яко парти в клуб „Monroe”.

Маркови питиета и изискани мезета бяха отрупали масите, а отбраните гости пристигаха с купища подаръци. Едни от първите пристигнали бяха любимците на публиката, актьорската семейство Ивана Папазова и Николай Станчев, които подариха на рожденика литография на Станимир Видев.

Неотразима както винаги,  барната в зашеметяващ гащеризон, декориран с черни точки върху телесна основа, тук беше и артистичната Ралица Стайкова. Привлекателната като магнит за мъжките погледи Ралица, се забавляваше с приятелите си и разказваше за скорошното си посещение в Италия.

Синът на Анастас Константинов – Константин подари свое живописно произведение и бързо се присъедини към веселата компания.

Както можеше да се очаква, повечето от гостите подариха на рожденика произведения на изкуството и залата на клуба заприлича на своеобразна картинна галерия.

Освен хора на изкуството, на празника на Ицо имаше и доста бизнесмени и хора от строителния бранш.

Директорът на Пловдивски панаир Иван Соколов пристигна в компанията на дъщеря си, очарователната Йоанна-Криста, която въпреки крехката си възраст, събра погледите на по-голямата част от присъстващите мъже.

За доброто настроение на гостите на рожденика се грижеше страхотен джаз бенд, а Христо забавляваше гостите си, като се издокара в кабаретен стайлинг с наметка от  виолетови щраусови пера и огромни очила с бели рамки.

Купонът навлезе в най-щурата си фаза в момента, в който донесоха огромна шоколадова торта, декорирана с три бели свещи.

Ицо, в типичния си майтапчийски стил обясни, че свещите са три, за да бъде предотвратен пожара, който би избухнал, ако бъдат запалени цели тридесет, след което изтанцува лудешки танц под звуците на Happi Birthday.

Ники Станчев и Ивана го последваха и също направиха своя нетрадиционна хореография върху популярната песничка.

Примерът им беше последван и повечето гости се впуснаха в горещи танци, които продължиха до малките часове на нощта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *