понеделник , 18 февруари 2019
Начало » Актуално » С концерт на Крис Норман ще открият „Колодрума“
kris

С концерт на Крис Норман ще открият „Колодрума“

С грандиозен концерт на легендарния солист на една от най-любимите групи от близкото минало “Smokie”  Крис Норман ще бъде открита новата мултифункционална зала на Пловдив „Колодрума“, съобщиха организаторите на концерта ART BG.

За целта, новата зала ще бъде оборудвана с  една от най-модерните озвучителни системи D&B, LED екрани и видеокамери на световно ниво, та дори и зала за кетъринг, в която готвачите на звездите да могат да приготвят техните любими специалитети.

Крис Норман идва на 19 октомври със своя бенд, за да изпълни под тепетата най-големите хитове на „Smokie“. Само ден преди това, той ще има концерт и в София.

Новата зала „Колодрума“ се очаква да се превърне в център на културния живот в Пловдив, защото освен спортни събития, тя предоставя възможности за организирането на концерти на големи световни звезди. Залата ще разполага с около 6000 постоянни седящи места и възможност за още около 1500 допълнителни, по време на концерти.

Продуцентът на АРТ BG Даниел Стефанов не скри, че този концерт е огромно предизвикателство за тях, защото ще бъде първия, които ще се проведе в новата зала, но вече са минали техническите проби на техниката и акустичните данни на залата са добри.

Той сподели, че поради липса на такава голяма зала в Пловдив, до сега са отпаднали концерти на звезди като Лара Фабиан и Хулио Иглесиас. Кметът Тотев от своя стана каза, че преди няколко месеца са идвали представители на детската Евровизия, които са харесала залата, но фактът, че в нея все още не се правени концерти ги е отказал от идеята да организират събитието в Пловдив.

Остава да се надяваме, че след горчивия опит с недодяланата акустика и озвучаване в Дома на културата, в новата зала са направени консултации с добри експерти, за да не бъдат допуснат същите гафове.

Организаторите обещават, че в концерта на 19 октомври ще чуем едни от емблематичните хитове на Smokie“ „Midnight Lady“, “Living next door to Alice”, „Oh Carol”, “Darlin’”, “Ordinary Heart“, “Be my babe”, I’ll meet you at midnight”, „Mexican Girl” и някой по-нови парчета на Крис Норман, който продължава да твори и записва в неподражаемия си стил, както и да изнася концерти по целия свят.

Билетите за концерта вече са в продажба на цени от 30 до 60 лв. За най-запалените почитатели на Крис Норман, които първи си закупят или поръчат онлайн своите билети, има специална преференциална цена, която е с 10 лв. по-ниска

Билети можете да намерите на касите пред Общината, в мрежата на Евентим, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *