Начало » Актуално » С елегантно парти отбелязаха празника на Мосю Ервант

С елегантно парти отбелязаха празника на Мосю Ервант

За поредна година, пловдивската бохема се събра, за да отбележи подобаващо рождения ден на един от най-елегантните и изтънчени пловдивчани, наричан с любов от приятелите си Мосю Ервант. Последният наследник на едни от най-големите тютюнопроизводителни фамилии в страната Томасян, беше поканил десетки свои приятели на грандиозно парти в галерия U P.A.R.K.

Ервант Хугасян е български арменец, живял в Швейцария, Париж, Венецуела и Бразилия, който преди години решава да се завърне в родния Пловдив, след интересния си живот по света.

Мосю Еврант е внук по майчина линия на тютюневия магнат Арменяк Томасян. Едва шест годишен той напуска страната със семейството си, за да се завърне след повече от половин век в красивия си роден дом.

Със стилен, с бял костюм, с неизменната кърпичка в джобчето и аромат на луксозен  тютюн, който винаги се разнася от  лулата му, Мосю Ервант посрещаше гостите с отбрани питиета.

Но всички погледи бяха приковани от екзотичната красота на очарователната му съпруга, перуанката Елена, която освен това е известна и като изключителна кулинарка. В таланта й се убедиха всички, опитали ръчно направените от нея солени и сладки кексчета, хапки и десерти с малиново и боровинково сладко. Десетки букети и подаръци, много комплименти, усмивки и добро наствроение се сипреха от всякъде, а за  музикалната част на вечерта бяха пристигнали добрите приятели на рожденика – Васил Петров и Пепи Салчев, които изпяха неостаряващи шлагери. Гости на вечерта бяха и певицата Мирослава Кацарова и актьорите Деси Тенекеджиева и Димитър Баненкин.

Домакините откриха дансинга със страстен танц, а останалите гости ги последваха и купонът, с много настроение, продължи до малките часове на деня.

Честит празник, Мосю Ервант! Бъди жив и здрав още дълги години!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *