Начало » Бизнес » Пътуваща фотоизложба представя успели млади хора

Пътуваща фотоизложба представя успели млади хора

Фотоизложбата „С нас те направиха първата крачка и успяха“ представи 40 фотографии, разказващи за житейските истории и преодоляване на трудностите на малка част от младите хора, възползвали се от възможностите на Оперативната програма за развитие на човешките ресурси.

Пътуващата изложба акостира вчера пред Община Пловдив и беше открита от зам.-министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова и зам.-кмета Стефан Стоянов.

 

На един от фотосите е изобразен младият Георги Джукелов, племенник на актрисата Параскева Джукелова. Чрез проектите на оперативната програма Георги, който е завършил МИО, е нает за експерт по маркетинг и продажби във фирма „Новиз“ АД. Управителят на фирмата инж. Любозар Фратев сподели, че общо 7 стажанти по програмата са преминали през неговата фирма като старт в кариерата.

Оказва се, че над 650 хиляди българи са се възползвали от възможностите по ОП РЧР и са представени резултатите от успешни проекти, реализирани в рамките на 141 схеми, финансирани със средства от оперативната програма.

 

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *