Начало » Актуално » Приемат залози за изхода от протестите

Приемат залози за изхода от протестите

Според коефицентите на букмейкърите с най-големи шансове да застанат начело на държавата са Борисов, Станишев и Първанов. Костов и Стоичков с еднакви шансове

Политическата криза в страната ни влезе в букмейкърските къщи. Любителите на хазартните игри могат да залагат дали след националните бунтове срещу цените на тока ще бъдат отнети лицензите на ЕРП – тата. В момента коефицентите на букмейкърите обаче са в полза на енергоразпределителните дружества.

Друга и игра, която скоро влезе в къщите за залагания е за предстоящите парламентарни избори.

Бойко Борисов с втори мандат на премиерския пост – сочат коефицентите на букмейкърите в залозите за предстоящите избори. На минимална разлика след него е лидерът на социалистите Сергей Станишев, а на трето място с коефицент 3.50 е бившият президент Георги Първанов.

Шансовете на останалите мераклии за премиерския пост са оценени от букмейкърите като почти невероятни. Вероятността Иван Костов да стане премиер е точно толкова, колкото това да направи Христо Стоичков, който също фигурира в списъка с евентуални кандидати. Шансовете на Волен Сидеров пък са равни с тези на Слави Трифонов. И двамата са оценени с коефицент 100.00.

Според букмейкърските къщи победители в парламентарните избори ще бъдат отново ГЕРБ, които пък ще бъдат принудени да управляват в широка коалиция.

Интересни са коефицентите в играта кои ще са първите три партии, които ще влязат в новия парламент. Букмейкърите дават по – голям успех на партията на Меглена Кунева, която ще измести ДПС от обичайното им трето място по събрани гласове.

Така, че за всички изкушени от хазарта, предстои още едно интересно предизвикателство, този път с политически отенък, но дано на финала народа ни не се окаже отново „големият губещ“!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *