Начало » Актуално » Полиглот от Пловдив впечатли журито на Х Factor

Полиглот от Пловдив впечатли журито на Х Factor

Пловдивски полиглот, който владее пет езика и изпълнява песни на всички тях беше сред най-атрактивните участници, явили се на кастингите на Х Factor в града под тепетата.

Над 200 кандидата бяха окупирали Дома на културата, за да демонстрират пред журито своя талант. Млади и не толкова млади мераклии за музикална слава се представиха пред специалистите през двата дни на прослушването в Пловдив. Музикалният продуцент на формата – Дони прослуша десетки участници, най-младият сред които беше на 16 години, а най-възрастният на 60. На прослушването се яви и амбициозната Нели Солакова, позната с титлата си Малка Мис Свят през 2012 година. Сред другите таланти, на които спряха вниманието си вокалните педагози са тийнейджърското трио „Парадайс“, съставено от 2 момичета и едно момче.

Пловдив беше предпоследната спирка на кастингите за откриване на таланти, които се проведоха из цялата страна. Финалните прослушвания са на 27 – 29 юли в София.

Екипът споделя, че тази година в Пловдив прави впечатление  не количественият, а качествения показател, като вече има доста хора, които се открояват. Тази година се явяват основно хора, които имат развити гласове и представа за себе си като артисти. Водещата Алекс Раева сподели, че най-важното за формата, освен добри гласови данни е кандидатите да имат ярка индивидуалност.

Организаторите на формата залагат на интригата, като до момента са обявили имената само на трима от членовете на журито, като държат в тайна името на последният четвърти арбитър.

До момента е ясно, че талантите ще бъдат оценявани от продуцента на формата Магърдич Халваджиян, рапърът Криско, за чиито изяви има доста противоречиви мнения и най-успелият в чужбина български изпълнител до момента – Люси Дяковска.

В следващият етап е тренировъчният лагер, на който ще стане и второто отсяване на кандидатите, а после са живите участия, които могат да бъдат посетени от публика.

Организаторите все още не са обявили датата за телевизионното излъчване на формата, но се очаква шоуто да стартира към края на есента.

Ето и някои от участничките в кастинга:

Още информация по темата в прикачения звуков файл:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *