Начало » Актуално » Outsourcing Destination Bulgaria

Outsourcing Destination Bulgaria

Над 220 участника се събират в Пловдив за форума „Outsourcing Destination Bulgaria“, който се открива днес в Пловдив.

Най-бързо развиващата се индустрия в България – аутсорсинга на IT и бизнес процеси – расте с двуцифрени темпове през последните четири години и носи приходи от износ над 1 млрд. евро годишно. Паралелно с това България се изкачи в последното издание на най-престижната класация за аутсорсинг дестинации и вече е Номер 1 в Европа и номер 9 в целия свят.
Събитието, което започва в 10.30 часа в Новотел Пловдив, има за цел да повдигне актуалните въпроси за човешкия капитал и необходимите компетенции.
Голямата цел на форумa е да промотира Пловдив и възможностите, които предоставя града за развитие на този тип индустрия. На него ще бъдат обсъдени сътрудничеството между IT и аутсорсинг бизнеса, образователните институции, както и предимствата на възможностите за инвестиции извън пределите на столицата.
Във форума ще вземат участие представители на образователния сектор – ректори, преподаватели и студенти, както и държавата и местните власти. Говорители ще бъдат и представители на най-големите IT и аутсорсинг компании в страната.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *