Начало » Бизнес » Над 1030 фирми на Международния технически панаир в Пловдив

Над 1030 фирми на Международния технически панаир в Пловдив

Международен технически панаир в Пловдив отваря врати от 30 септември до 5 октомври.

Участие в него са заявили 1030 фирми от 41 държави, а на изложението ще бъдат представени браншовете машиностроене, строителство, енергетика, екология, електроника и електротехника, минна и химическа индустрия,  информационни технологии, разделени в десет специализирани изложби: „Акватех“ (за технологии и управление на водите), Аутотех“ (за транспорт и автосервизно оборудване), „Елтех“ (за електроника и електротехника), „Енеко“ (за енергетика и екология), „Инфотех“ (за информационни технологии),  „Интермин експо“ (за минна промишленост), „Машиностроене“, „Стройтех“ (за строителни материали, машини и технологии), „Химия“ и „Автомобилен салон Пловдив“.

В тазгодишния  Автосалон ще бъдат представени 21 фирми с над 160 модела коли, камиони,  бусове, мотоциклети, кемпери, каравани, джетове и почистващи машини. Предвидени са 11 премиери и 8 фейслфтинга. И отново ще бъде организирана томбола, на която един от посетителите ще има шанса да спечели чисто нов автомобил.

За първи път Индия, която е един от най-големите инвеститори в световен мащаб, ще има официално участие с 20 компании от областта на машиностроенето, автосервизното оборудване, строителството, химията и енергетиката, които ще търсят партньори за бизнес у нас и в ЕС.

С официални участия са 7 държави: Австрия, Аржентина, Гърция, Индия, Полша, Република Южна Африка, Словакия.

В Дни на зелената енергия, организирана съвместно с Енергийна агенция – Пловдив (ЕАП) са подготвени динамични и  информативни прояви, в чийто фокус са устойчивото енергийно развитие, преходът към зелена икономика, промените в климата и „интелигентните“ градове.

Палатите ще бъдат отворени от 9 до 18 часа, а на 5 октомври – до 14 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *