Начало » Актуално » Много красота и предвеликденско настроение в библиотеката

Много красота и предвеликденско настроение в библиотеката

Предвеликденското настроение вече е обхванало повечето от нас с пълна сила.

Пъстри великденски украси, красиви яйца, направени с невероятно въображение и усет към красивото, излезли от ръцете на пловдивчанката Ирен Чанкова вече са изложени на втория етаж на библиотека „Иван Вазов”.

Находчивата дама прави уникални, ръчно изработени великденски украси, които разпалват въображението, създават невероятно настроение, пленяват и очароват всички, които са имали възможността да ги видят.

В дните преди празниците  Ирен ще зарадва всички посетители на библиотеката с красивите форми, пъстрите цветове и причудливите украси, инкрустирани върху яйцата.

 

Тук има истински шедьоври, обсипани с мъниста, пайети, перли, камъни и пера, декорирани с миниатюрни изкуствени цветчета, плодове, дребни калинки, пеперуди или ангелчета, изумително красиви яйца, украсени с изящни орхидеи и пера, или декорирани като истинска гнезда с малки пиленца.

С тънкото си чувство за хумор, Ирен не е забравила и музикантите, като специално за тях е изработила елегантни яйца, декорирани с портрети на композитори и миниатюрни музикални инструменти.

Предоставяме и на читателите на www.old.europlovdiv.com възможността да изпитат истинска радост за очите и наслада за душат, да се полюбуват на цялата тази красота и ако си харесат нещо, могат да отскочат да библиотека „Иван Вазов” за да си го закупят.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *