Начало » Актуално » Любими актьори от сериалите идват на премиера в Пловдив

Любими актьори от сериалите идват на премиера в Пловдив

След бурен успех на столична сцена, след множество аплаузи и невероятно актьорско присъствие,  на лятната сцена на кино  „Орфей“ в Пловдив ще видим любимците от сериалите Мария Сапунджиева, Георги Кадурин, Мариана Миланова и Христо Бонин.

В пиесата „Лице“  ще  видим отново звездния екип от „Особености на руската любов”. Пловдивската публика ще стане свидетел на една взривоопасна комедия на световно известния руски автор Александър Галин , с режисьор Васил Василев и сценограф Николай Нинов.

Пиесата ни занимава с проблема на обезличаването и защо човекът в процеса на своя живот губи своето лице. Кое  те кара да се влюбиш? Видимото или невидимото? Лицето или душата? Дали „новата” любов е наистина нова? Отново едно кротко руско напиване, размисъл и много въпроси.  И след бурна авантюра най-после откриваш човека, който отдавна си познавал и обичал… Може би! И уж всичко е отново, обаче е вълнуващо… като за първи път.

Всъщност наистина е за първи, защото това е световна премиера на пиесата „Лице”.

Подарете си емоция с талантливата игра на актьорския екип, с невероятния драматургичен текст и то на откритата лятна сцена на Пловдив – кино-театър „Орфей“, на 28 юни от 21 часа.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *