събота , 16 ноември 2019
Начало » Бизнес » Лотария раздава безплатен уеб дизайн
prev_g[1]

Лотария раздава безплатен уеб дизайн

В помощ на малкия и среден бизнес, Madstyle Ви дава възможността да ги пробвате преди да си поръчате Уеб Сайт от тях. А именно Наградата: Цялостен Дизайн на Уеб Страница в нашата Madstyle Лотария, Ви позволява да участвате безплатно в тегленето на 01 Февруари 2013.

Сигурно сте се сблъсквали с корпоративното и монетарно мислене на Дизайн Студията в тази област и не малко от Вас са останали с убеждението, че цените които Ви предлагат за продуктите им са необяснимо високи. Както в повечето случаи в обърканата ни страна, така и в този, наглостта и материалното мислене на шепа хора, отказва повечето бизнес партньори от малкия и среден бизнес, поради факта, че с изнудване за повече пари, не се постигат по – добри бизнес оферти.

В този случай, Madstyle Ви предлагаме, да не мислите за цени, пари и как да платите, а да се включите в нашата Лотария и с малко повече късмет да спечелите Наградата ни: Цялостен Дизайн на Уеб Страница. Напишете името си и Email за обратна връзка с Вас и оставете да завъртим колелото на 01 Февруари 2013 г. С Вашето име вътре.
Лотария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *