Начало » Култура » Излезе книга с полезни съвети за студенти, професори, моми, ергени и граждани на Северна България

Излезе книга с полезни съвети за студенти, професори, моми, ергени и граждани на Северна България

“Съвети за мъж на средна възраст от Южна България” е наръчник по прагматичност, написан с щипка самоирония и илюстриран с карикатури от автора.

Това е една забавна книга, излязла из под ръката на ректора на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив, доц. Димитър Димитров. Подписана е с артистичния псевдоним Дим К. Дим, с който автора от години подписва и карикатурите си.

Книгата беше представена от известния журналист Тома Томов, близък приятел на доц. Димитров.

В един забавно-хумористичен стил, автора се опитва да даде “полезни съвети за студенти, професори, моми, ергени и граждани на Северна България”.

Тук има напътствия за богати и бедни, за президента и политиците, за младите, чиито идеал в последните години е емиграцията, има размишления и за изкуството, усмивката, тялото, българката…

Eдно от важните неща, които Димитров иска да сподели с всички е “в никакъв случай да не вземаме съвети когато сме махмурлии, болни, недоспали или много щастливи!”

Карикатуристът Цочо Пеев, чиито рисунки също са част от оформлението на книгата, сподели, че според него книгата “Съвети за мъж на средна възраст от Южна България” е нещо смешно, което ще ни научи на нещо мъдро!

[dopwgg id=“44″]

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *