Начало » Актуално » Избраха мениджър и инвеститор на годината

Избраха мениджър и инвеститор на годината

На церемония в стил Оскар, бяха раздедени отличията за бизнес постижения през 2012 г. на в. Марица.

Снощи в зала „Париж” на „Новотел Пловдив” се състоя бляскава церемония в холивудски стил, на която бяха раздадени бизнес оскарите на фирмите-отличници от региона.

За мениджър №1 беше обявена фирма „Атаро Клима” ЕООД, със собственик Атанас Рогачев, а призът „Инвестор на годината” грабна „КЦМ 2000”АД.

В категориите „Мениджър на годината” и „Инвеститор на годината“ се състезаваха общо десет фирми.

Церемонията се забави повече от половин час поради недопустимото закъснение на кмета Тотев. Градоначалникат все пак успя да пристигне за награждаването и макар, че изобщо не беше на ясно със сценария, връчи статуетката на Христо Рогачев – търговски директор на фирма „ Атаро Клима”. Другите номинирани в категория „Мениджър на годината”  бяха „Тед-Бед” ЕАД, „Бултекс 99”, ИК „Хермес” и „Рефан България”

В категория „Инвеститор на годината” бяха номинирани „Дунапак-Родина АД”, „АББ България” ЕООД, „Българска индустриална група” АД, „Макс Европа” и „КЦМ 2000” АД.

Съвсем убедително, с инвестиции за 95 млн. евро, „КЦМ 2000”АД остави конкуренцията зад гърба си и грабна наградата.

Средствата са получени от Европейската банка за възстановяване и развитие и са предназначени за обновление и разширение на производството на цинк и олово.

Почетната статуетка получи новият изпълнителен директор на „КЦМ 2000”АД Румен Цонев, който сподели, че не само числата са важни, а и това, че са успели да съживят „Горубсо – Мадан” и да дадът надежда за по-добър живот на прекрасните специалисти, работещи там.

Наградите бяха раздадени за единадесети път, а номинациите за бяха направени от „Бизнес експертен съвет”, „Търговско-промишлена камара”, „Камара на строителите”, общината и  областна адмнистрация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *