Начало » Актуално » Happy Birthday, Мосю Ервант! (галерия, видео)

Happy Birthday, Мосю Ервант! (галерия, видео)

Целият пловдивски арт-елит се изсипа в съботната вечер в галерия U P.A.R.K., за да отбележи подобаващо поредния рожден ден на един от най-елегантните и изискани пловдивчани – Ервант Хугасян.

Наследникът на най-известната тютюнева фамилия Томасян, който преди няколко години се завърна в родния Пловдив, заедно с очарователната си съпруга Елена, беше отрупан с цветя и подаръци и цяла нощ приемаше поздравления от стотиците си приятели. За да почетат рожденика, тук пристигнаха и много гости от София, както и най-близкият му приятел, певеца Васил Петров, в компанията на приятелката си Маргарита. Заедно с цяла плеяда пловдивски художници, тук бяха и певците Петър Салчев и Мирослава Кацарова. Известните джаз музиканти направиха великолепен концерт за рожденика и неговите гости.

Васил Петров

 

Освен класните питиета, които се лееха до сутринта, масите бяха отрупани с превъзходни ордьоври и мезета, приготвено лично от сръчните ръце на домакинята Елена Хугасян.

Любовта на двамата пламва още преди 20 години, и въпреки разликата във възрастта, от тогава Ервант и Елена са неотлъчно заедно, а любовта им е достойна за възхищение.

Ервант Хугасян

За трета поредна година Ервант отбелязва рождения си ден в галерията, като събира сред картините на Долорес Дилова, Станимир Видев, Кольо Карамфилов, Атанас Хранов и др., творци и приятели от цялата страна.

Елена и Ервант Хугасян

Празникът за 67-ма година на Мосю Ервант, както с любов го наричат приятелите, премина като импровизиран джаз концерт, който се вихреше чак до сутринта.

Първи на сцената се изяви Пепи Салчев и изпълни класически джаз парчета. След него на сцената се изяви  Васко Петров, за да изпее любимите на рожденика евъргрийни, които разгорещиха кръвта на Ервант и той поведе съпругата си в чувствен танц. След това Васко запя и поп парчета, което „отприщи“ страстите и женската част от гостите завладя дансинга. Най активна в танците беше джаз дивата Мирослава Кацарова, която неуморно танцуваше заедно със съпругата на Еврант – горещата перуанка Елена. Завладяна от емоциите, Мирослава също взе микрофона и изпълни няколко от най-горещите си парчета, някой в дует с Пепи Салчев.

Точно в 24 часа Васил Петров взе микрофона и даде тон на всички присъстващи, които заедно изпяха Happy Birthday, Мосю Ервант, с пожелание за дълги години здраве, верни приятели, любов и щури купони!

А Мосю Ервант развълнуван благодари на приятелите си за искрената любов с която го даряват!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *