Начало » Хайлайф » Ервант Хугасян събра емблематични личности за рожден ден

Ервант Хугасян събра емблематични личности за рожден ден

Едва ли има пловдивски бохем и почитател на артистичния нощен живот, който да не познава българския арменец, човека, живял в Швейцария, Париж, Венецуела и Бразилия, наследник на една от най-богатите фабрикантски фамилии Томасян – Ервант Хугасян.

Чаровният, вечно усмихнат и галантен Ервант отново доказа класата си като една от най-харизматичните личности на Пловдив, като събра, за да отбележи рождения си ден, истинско съзвездие от VIP персони, лица от шоубизнеса, хора на изкуството, бизнесмени.

В горещата лятна петъчна вечер купонът в галерия U P.A.R.K. се превърна в най-актуалното и забавно място в Града под тепетата.

Още от входа на култовото заведение ни обгръща изискания аромат, който

неизменно съпътства присъствието на една от най-колоритните личности в града. Г-н Хугасян посреща гостите си в изключително добро настроение и чаша с любимата си мента в ръка. Купища подаръци и цветя отрупаха рожденика, а изисканите блюда и маркови питиета съпътстваха празничната атмосфера и допринасяха за якия купон. Персоналът на заведението се беше пременил в специално подготвени за целта Т-шъртки, в в чийто център беше изобразен самият рожденик.

Тук специално за случая бяха пристигнали близкият му приятел, джазменът Васил Петров с приятелката си Маргарита,тук беше и друг известен с кадифения си глас певец – Пепи Салчев, като и двамата се включиха в програмата с изпълненията си и направиха купона незабравим.

Специален гост на вечерта беше и известният собственик на верига нощни клубове Мони Джуров, който пристигна в компанията на художниците Наско Хранов и Иван

Видев пръв стартира програмата от поздрави за рожденика с уникални изпълнения на своята акустична китара, а горещите латино ритми накараха Ервант да се впусне на страстен танц със съпругата си, красивата перуанка Елена.

На сцената се появи и една талантлива млада певица, която шашна присъстващите с изключителните си гласови данни.

[dopwgg id=“48″]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *