Начало » Без категория » Дегустация „Вино и суши“ във „Вила Юстина“

Дегустация „Вино и суши“ във „Вила Юстина“

Винарска изба „Вила Юстина” отново кани своите приятели на тематична дегустация.

След големия успех на „Вино и хляб“ и “Вина и сирена“,любезните домакини ще съберат в края на месец август своите приятели на чаша вино и суши.
За 30 август, собствениците са подготвили разнообразни блюда, но този път с любимото на мнозина суши,в съчетание с прекрасните вина на „Вила Юстина“.

Програмата започва в 11 часа с посещение на Парк-лозе „Вила Юстина”, разходка „По пътя на виното” в избатаи прекрасния финал етематичната дегустация в дегустационната зала. Менюто отново ще бъде тематично и подбрано с много вкус.

Ще имате възможността да опитате 6 от най-добрите вина, комбинирани умело с 6 вида от традиционното японско ястие.

Началото ще бъде дадено от  чаша Брут “Вила Юстина” 2011, комбинирана с
Хосомаки Авокадо. Следват вината от най-новата линия на винарната “Четири сезона“ и първото от серията – „Пролет 2013“ , комбинирано с Хосомаки краставица.“Вила Юстина“ Блан 2013 ще се съчетае прекрасно с Хосомаки змиорка, а “Четири сезона” – „Лято 2013“, което е и хит на настоящия сезон, ще бъде комбинирано с Футомаки тон с подправки.
И въпреки, че сме в разгара на горещите летни дни, да не забравяме, че предстои  красивата есен. А какво по-подходящо за нея от “Четири сезона“ „Есен 2013“, комбинирано с Футомаки пилешко филе, краставица, тобико и японска майонеза.

Ценатана това вълшебно удоволствие отново е само 30 лв., а при записване и плащане до 28.08.2014 е 25 лв.

Предварителна резервация можета да направите на тел: 0882 62 66 68или на e-mail: events@villayustina.com.

Възможностите за предварително плащане са в офиса на „Вила Юстина”, ул. Брезовско шосе 176 Пловдив, в гр. София- Фирмен магазин на ул. Борово 57, във Винарска изба „Вила Юстина” с Устина или по банков път: SG EKCПPECБAHK АД ПЛОВДИВ
IBAN: BG89 TTBB 9400 1526 0229 60
BIC:TTBBBGSF

Гостите на третата от календара на събитията дегустация ще получат карта за отстъпка от следващите ни мероприятия, а един Вас ще спечели бутилка “Вила Юстина” „Розе 2013“.
Ако искате да избягате от градското ежедневие и да се насладите на природата на Родопите с чаша вино в ръка и вкусно японско суши, не пропускайте традиционната съботната дегустация във Вила Юстина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *