понеделник , 18 февруари 2019
Начало » Без категория » Дегустация на вино, сирена и плодове във „Вила Юстина“
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Дегустация на вино, сирена и плодове във „Вила Юстина“

Винарска изба „Вила Юстина” за втори път има удоволствието да покани своите приятели на тематична дегустация.

След големия успех на „Вино и хляб“, любезните домакини са подготвили разнообразни блюда от сирена и плодове, които прекрасно ще се съчетаят с вината на „Вила Юстина“.

Програмата включва посещение на Парк-лозе „Вила Юстина”, разходка „По пътя на виното” във Винарска изба „Вила Юстина” и дегустация в дегустационната зала на избата.

Ще имате възможността да опитате 6 от най-добрите вина, комбинирани умело с 6 вида хапки от различни сирена иекзотични плодове.

Ценатана това великолепно удоволствие е само 25 лв., а възможностите за предварително плащане са: Офис на „Вила Юстина”, ул. Брезовско шосе 176 Пловдив, в гр. София- Фирмен магазин на ул. Борово 57 във Винарска изба „Вила Юстина” с Устина
.
По банков път: SG EKCПPECБAHK АД ПЛОВДИВ
IBAN: BG89 TTBB 9400 1526 0229 60
BIC:TTBBBGSF

Предварителна резервация на тел: 0882 62 66 68
или на e-mail: events@villayustina.com

Гостите на втората от календара на събитията дегустация ще получат карта за отстъпка от следващите ни мероприятия, а един Вас ще спечели бутилка .
Брут „Вила Юстина” 2011.

Ако искате да избягате от градското ежедневие и да се насладите на природата на Родопите с чаша вино в ръка и разнообразни хапки от сирена и плодове, не пропускайте съботната дегустация „Вино, сирена и плодове във Вила Юстина“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *