Начало » Актуално » Дани Каназирева оттегля подкрепата си за Меглена Кунева

Дани Каназирева оттегля подкрепата си за Меглена Кунева

Само преди двадесетина дена, Дани Каназирева съобщи на пресконференция, че няма да  участва в избирателните листи на „Движение България на гражданите” с обяснението, че не иска да пренебрегне огромното доверие, което са и гласували хиляди пловдивчани на местните избори и иска да работи за благото на града си.

Стана ясно обаче, че на заседание на структурите на Движението от Пловдив-област и от Пловдив-град в четвъртък е взето решение да бъде оттеглено доверието от партията на г-жа Кунева.

Утре, неделя, от 11.30 часа, в зала “Принцес” на хотел „Тримонциум”  стотици членове на политическа партия “Движение България на гражданите” публично ще оттеглят подкрепата си и ще обяснят защо най-силната структура на “Движение България на гражданите” вече не иска да е част от този политически проект.

На пресконференцията, областния координатор на Движението за Пловдив-област г-жа Каназирева обещава да разкрие истинските причини за разрива.

От дочутите коментари, стана ясно, че те се коренят във факта, че за водачи на избирателните листи са предвидени само напълно непознати хора от София, като дори  градският лидер на Движението д-р Шишков е поставен едва на трето място.

След като за година почти денонощна работа в областта,  Дани Каназирева успя да събере 17 общински екипа на “Движение България на гражданите”, в които фигурират много достойни граждани и експерти в различните области, явно има пълното право да се почувства обидена от поредното пренебрежително отношение към регионалната членска маса.

Очаквайте подробности и новини от утрешната песконференция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *