Начало » Актуално » Дани Каназирева бе единственият кандидат-кмет, който уважи дискусия на синдикатите

Дани Каназирева бе единственият кандидат-кмет, който уважи дискусия на синдикатите

„Съюз за Пловдив“ и представители на КНСБ обсъдиха диалога между местната власт и работещите хора

Кандидатът за кмет и водач на листата за Общински съвет на „Съюз за Пловдив“ Дани Каназирева бе единственият претендент, който се включи в организираната от КНСБ дискусия за развитието на Пловдив в сферата на образование, здравеопазване, култура и спорт, администрация, социална и финансова политика.

Председателят на синдиката Пламен Димитров и ръководителят на структурата в Пловдив Боян Бойкински отправиха покана към всички кандидат-кметове, които обаче не сметнаха за необходимо да се включат в тази форма на диалог.

Дани Каназирева представи пред синдикалистите своите решения за управление на Пловдив, който включва прекратяване на източването на града, налагане на ред във всички части на Пловдив и осигуряване на зелена и чиста среда до всеки вход. „Съюз за Пловдив“ декларира, че ще намали данъците, ще наложи засилен контрол над ремонтите и ще обнови училища и здравни заведения.

„Но преди всичко, нашето основно послание е диалогът. Искаме да възстановим уважението между община и професионални общности. Да прекратим политическите чистки и партийните назначения“, каза Дани Каназирева на срещата.

Тя обясни, че всеки проблем на Пловдив може да бъде решен, ако има диалог, взаимно уважение и се разчита на експертния потенциал на всички пловдивчани. Каназирева изрази съжаление, че нито един от нейните конкуренти не е дошъл на дискусията, някои са изпратили формално техни представители, а други и това не са направили.

 

Срещата се проведе в понеделник, 14 септември, в дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *