събота , 16 ноември 2019
Начало » Бизнес » Борисов резна лентата на панаира
prev_gg6[1]

Борисов резна лентата на панаира

Премиерът Борисов даде официалния старт на 68–мото издание на Международния технически панаир.

В словото си Борисов заяви, че панаирът се управлява добре и успява да привлече все по-голям брой фирми и макар, че сме в условия на криза, България се ползва с уважението на света за стриктното спазване на критериите и финансовата дисциплина. Поздравления отправи и президентът на Международната асоциация на изложбената индустрия (ЮФИ) Ари Бриенен. Борисов преряза лентата заедно с министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев и Георги Гергов.

В чест на 120-годишнината от първото изложение в Пловдив в небето бяха пуснати 120 гълъба.

Специална пощенска марка с тираж от 15 000 екземпляра, беше валидирана на церемония посветена на юбилея, а печатът беше поставен от Бойко Борисов, Георги Гергов и заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Валери Борисов.

При обиколката из панаирното градче, министър-председателя не пропусна до поздрави и приятеля си Любо Ганев, който е един от управетилите на фирма за метаново гориво. Но основния интерес на Борисов се фокусира върху енергийната ефективност и зелената енергия, което е и един от акцентите на таз годишното изложение. Атрактивно посрещане на официалната делегация направиха две кръшни девойки от словашката република, които изкараха народен танц с бутилка в ръка, а поляците предложиха модно ревю на дамски тоалети.

[dopwgg id=“17″]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *