Начало » Актуално » Богдана Петрова представи новия си сингъл „Коледна магия“

Богдана Петрова представи новия си сингъл „Коледна магия“

Българският поп-фолк и фолклор са по-популярни зад граница, отколкото нашата поп музика, защото никой досега не се е захванал сериозно да популяризира родните поп-певци в чужбина“, каза пред микрофона на предаването за култура Арт бокс Богдана Петрова. Младата певица беше първият човек, спечелил риалити формата „България търси талант“. Тогава тя предизвика сълзи от удивление и вълнение с невероятния си глас.

Не е лесно за един млад творец да пробие на българската поп сцена, защото това е един много жесток и суров бизнес, пълен с хора, които се опитват да се преборят. Затова, най-упоритите и най-сериозните успяват, каза Боги. Тя не скри, че малкият й физически проблем в определени моменти е пречил на нейната кариера. Но благодарение на възпитанието на родителите си, които са неотлъчно до нея и я подкрепят във всеки момент, тя се справя с предизвикателствата и доказва, че ограниченото й зрение по никакъв начин не може да е пречка да пее и да се развива.

Богдана Петрова представи и най-новата си авторска песен „Коледна магия“.

Песента дойде съвсем случайно. Не сме обмисляли, не сме очаквали, но хубавите неща според мен се случват по този начин, сподели Боги.

Интервюто с Богдана Петрова, както и нейната песен „Коледна магия“, ще можете да чуете в прикачения звуков файл.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *