понеделник , 17 февруари 2020
Начало » Актуално » Блясък, шик и красота в юбилейно ревю на „Агресия“

Блясък, шик и красота в юбилейно ревю на „Агресия“

Комисар Тодор Чонов призна, че е фен на „Агресия“ от момента, в който са ушили генералската му униформа

С огромно количество двадесет и четири каратови усмивки, модерни аромати, силикон, екстеншъни, зашеметяващи токове, ултракъси поли и нажежени мъжки погледи беше съпътствано едно от най-грандиозните събития на пролетния сезон в Пловдив – 20-годишният юбилей на модна къща „Агресия“.

Една от най-значимите компании в мъжката мода у нас събра на своето шоу в „Новотел Пловдив“ представители на артистичните среди, бизнеса, политиката и хайлайфа.

Отдалеч се забелязваше присъствието на един от най-желаните ергени и блян на хиляди български девойки – Петко Димитров. Плейбоят, изтупан в тревистозелен костюм, беше в компанията на братовчедка си Мариела Димитрова, но през цялото време около него пърхаха множество старлетки с надеждата да бъдат забелязани поне за една вечер.  Мениджърът на Night Flight преди години се изявяваше и като рекламно лице на „Агресия“. Един от най-актуалните и заможни мъже в страната не пестеше своя чар и с ослепителна усмивка не отказваше снимка на нито една дама, която го пожелаеше.

От първите редици шоуто изгледа  и директорът на пловдивската полиция, старши комисар Тодор Чонов, който довери на репортер на old.europlovdiv.com, че парадната му генeралска униформа е изработена от фирма „Агресия“, с което са го спечелили завинаги за свой клиент. Чонов през цялото време обаче беше погълнат от телефона си и дори не погледна очарователната блондинка, която седеше до левия му лакът.

Тук беше и ослепителната депутатка от ДПС Петя Раева, която нито за минутка не се откъсна от партийните си ангажименти и разискваше със съпартийците си важни въпроси по телефона. Русокосата Петя отново впечатли с тоалет, който подчертаваше съблазнителните й форми.

Юбилейното ревю беше изгледано с интерес и от собствениците на „Винарско имение Драгомир“  Наталия Гаджева и Константин Стоев. Те бяха довели и невръстния си син, който като истински  малък джентълмен беше облечен в бял костюм.

Запъхтян и с доста голямо закъснение в залата влезе и директорът на „Винпром Пещера“ Иван Папазов в компанията на съпругата си, но се наложи да изгледа шоуто прав до вратата.

 

Главният виновник за бляскавото събитие, собственикът на фирмата Александър Антов, сподели, че оригиналната концепция на ревюто е подчинена на темата – „Да си припомним позабравените ценности!

В този свят на интернет, електронни книги и забързано ежедневие да подсетим хората за истинските книги и така да провокираме у тях желанието да четат и да не забравят важните неща в живота!“. Затова и  целият декор визуализираше ретро библиотека, създаваща уют и топлина.

Под звуците на саксофониста Mr. Sax и изпълненията на танцьори, които пресъздаваха мизансцени, беше представена колекцията за сезон пролет-лято 2013.

Облеклата бяха разделени в няколко теми – спортно-елегантни, абитуриентски костюми и официални облекла.

Впечатляващи бяха изключително ярките и пъстри цветове, които придаваха свежа нотка на тоалетите. Смели съчетания на цветове и материи, комбинации на специално изработени платове с щампи и екстравагантни аксесоари, както и обувки на бос крак впечатляват с колорита и смелостта си. Модата този сезон налага тесни и по-къси сака, както и спортни панталони с дължина до глезена, като тази дължина се забеляза и в смели решения за официални костюми. Разбира се, добрата стара класика в мъжката мода винаги намира място в стилни и елегантни официални костюми в най-новата колекция на „Агресия“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *