Начало » Актуално » Анастейша развълнува българските си фенове (видео)

Анастейша развълнува българските си фенове (видео)

Ослепителна и магнетична, разбиваща сърцата на феновете с дрезгавия си глас, американската поп дива Анастейша покори и България.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Хората в препълнената зала на НДК освен, че цяла вечер пяха любимите хитове заедно със звездата, имаха удоволствието да се забавляват и с великолепното й чувство за хумор.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

По време на концерта, високите токчета на певицата се закачиха в неравност на сцената и тя за малко изгуби равновесието си, но това нито за миг не я смути. Тя се засмя и каза, че проблемът не идва от високите й токчета, а от пода, след което извика човек от поддръжката, който сложи тиксо , а тя се пошегува, че „това е по последна мода“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Макар, че гостуването на звездата беше по повод най-новия й албум „Resurrection“ (Възкресение), тя не пропусна да изпее и най-големите си хитове „Sick and Tired“, „Left Outside Alone“, „Paid my dues“. Оказа се, че Анастейща е голяма рокаджийка и специално за българските си фенове тя изпълни кавъри на песни на AC/DC и „Гънс ЕнТ Роузес“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Макар да е една от най-популярните изпълнителки, Анастейша се държа изключително земно и приятелски със своята публика. По време на концерта, тя покани на сцената трима от феновете, които бяха пуснали свои въпроси в специално поставена за целта кутия. Певицата отговаряше на въпросите им остроумно и с нескрито удоволствие си направи селфи за спомен с тях. Анастейша каза, че любовта на публиката я прави истински щастлива и й помага да премине по-лесно през тежките моменти в живота си, като рака на гърдата, с които тя успешно се пребори. „Вдъхновението ми идва от реалния живот. Трябва да оценявате какво имате и да му се радвате всеки ден“, каза тя.

Очарователна и завладяваща с дрезгавия си глас Анастейша вдигна публиката на крака по време на биса. Хората танцуваха и пееха заедно с нея „One Day In Your Live“ и „I am Outta Love“, а звездата се разхождаше от единия до другия край на сцената, раздаваше автографи и се снимаше с феновете си.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *