Начало » Актуално » Айляк фестът предложи музика и различни забавления

Айляк фестът предложи музика и различни забавления

Айляк Фестът, в двата фестивални дни  предложи богата музикална програма, интересни игри и атрактивни работилници.

 

Айляка,  започна на 29 август, а в ателиетата под открито небе на Младежкия хълм можеше да си изработите или закупите ръчно изработени бижута, да порисувате или да си направите временна татуировка, да се запишете в курс по йога или да повисите с главата надолу, от специално конструирани за целта хамаци.

Да висиш с главата надолу като прилеп и да се пробваш да летиш като птица, можехме да се научим в ателието по аеро йога от  “Yoga fly”. Демонстрациите по въздушна йога се провеждат от 35-годишния инструктор Иван Караиванов, който за 15 минути ни научи как да релаксираме и изпълняваме сложни пози с лекота. За вегетарианците беше предвидена специална кухня, а на барчетата имаше напитки за всеки вкус.

Музикалната програма на фестивала гарантираше доброто настроение още първата вечер, когато на сцената се качиха финалистите на брас фестивала в Гуча, най-добрите тромпетисти за последните 4 години – Кристиан Азирович и неговия оркестър. Преди него на сцената се изявиха Оратница, BGGZ Rubbit и Таралежков, Kliment, DHARBA, както и  един от най – нашумелите Drum&Bass/Dubstep/Techno/Ambient/IDM  DJ- и, участвал в много международни проекти – Balkansky. На втората вечер, купона започна с  рокаджиите GABANA, както и PLASTIC BO, които ще развихрят посетителите с много пънк и ска.  Ще видим и  LOKMARUHU, DJ SMILE, DAFFONSO, SOFIA DUB CLUB, SOUNDFORIA, SMALLMAN. Вечерта закри добре познатият DJ TARGY, един от основателите на HMSU, който беше подготвил специален 2-часов drum & bass сет.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *