Начало » Актуално » Адвокатка дарява радост на пенсионери

Адвокатка дарява радост на пенсионери

Адвокатката Анна Йорданова откупи две представления на Драматичен театър-Пловдив, с които ще зарадва пенсионери от града.

Със сбраните от продажбата на великолепните фотоси от изложбата „Посока Южен кръст-диамантите на Африка“ средства, пловдивската юристка откупи представленията „Истанбулска история“ и „Когато гръм удари“ и дари билетите на пенсионерите от три пенсионерски клуба в града.

Утре вечер, щастливците от клубовете на пенсионираните учители, на военните инвалиди, пенсионерски клуб 204 и близки и съседи на Анна ще могат да посетят пиесата на Пламен Панев „Истанбулска история“, а ако се предпочели да гледат българската класика „Когато гръм удари“, ще го направят на 26 май.

Великолепните фотоси, които бяха представени преди време в Градската художествена галерия-Пловдив и разкриха различни ракурси от живота в Африка, бяха заснети по време на четвъртото издание на рали “Диамантеният трофей” в Намибия и Замбия в което участва екипажът на Анна Йорданова. Тогава той финишира първи и спечели голямата награда–изящна кристална купа с диамант.

Благородната идея да дари средства за нещо, което ще задоволи културния глад на възрастните хора хрумва на адвокатката след като вижда как собствените й родители имат нужда от подобна духовна храна. Йорданова каза пред микрофона на Дарик радио, че иска да зарадва възрастните хора, някои от които макар са на ръба на физическото си оцеляване, не престават да милеят и да се надяват, че духовните ценности в страната няма да отмрат с тях.

Юристката каза, че е изключително благодарна на ръководството на театъра и лично на неговия директор Кръстю Кръстев за жеста и за протегнатата ръка. Анна заяви, че за да започнат да се получават нещата в държавата е нужно всеки да се опита да направи поне едно малко добро, което да направи някого щастлив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *